Bilde av hesten Grude jenta

Startkommentar

Team Tjomsland gir deg ukentlige kommentarer på startende hester!

Våre vurderinger

Richard følger alle hestene og løpene og gir deg kommentarer på løpene som ligger foran.

Våre vurderinger

Her finner du kommentarer til våre starthester både i Norge og Sverige.
24.3.2023
Løpsnummer:
3

Hagrid

Bane:
Romme
Hagrid spolerte sjansene sine med startgalopp sist. Han er kapabel, men usikker. Står fint til her og er en outsider i feilfri utgave. Ingen planlagte endringer.
24.3.2023
Løpsnummer:
6

Itso Sisu

Bane:
Romme
Itso Sisu havnet litt på etterskudd sist, men avsluttet bra og fikk med seg en premie. Ville hatt fordel av å kunne gå skoløs, men kommer ut med sko rundt om denne gangen. Uheldig i sportrekningen, men er ikke borte dersom det løser seg på veien.
26.3.2023
Løpsnummer:
5

Tangen Ove

Bane:
Bollnäs
Tangen Ove årsdebuterer her, og må nå ut mot eldre grunnlagshester. Han har trent fint gjennom vinteren, men her har han trukket et kjedelig spor. Han kan bestemme mye selv dersom han "har dagen", men vi håper han holder seg noenlunde rolig. Trippelaktuell dersom han har dagen. Skoløs rundt om og amerikanervogn her.
26.3.2023
Løpsnummer:
5

Orvar Mollyn

Bane:
Bollnäs
Orvar Mollyn er kapabel, men usikker. Sprint er et lite minus, men han har vært heldig i sportrekningen. Bør være sikret en fin reise og en ditto fin premie. Kommer ut skoløs fremme denne gangen.
26.3.2023
Løpsnummer:
6

Lindy Pop

Bane:
Bollnäs
Lindy Pop imponerte da han kontrollerte til sikker seier fra tet i debuten i vår regi sist. Han trener fortsatt bra og står veldig fint til her. Bør kjempe i fremste rekke. Kommer ut skoløs rundt om denne gangen.
26.3.2023
Løpsnummer:
8

Järvsö Henrik

Bane:
Bollnäs
Järvsö Henrik fungerte bra sist, men blir stresset i starten og spolerte sjansene sine med galopp. Han er god nok til å hevde seg helt i toppen, men er nødt til å gå feilfritt for å få ut potensialet. Kommer ut skoløs bak denne gangen.