Bilde av hesten Grude jenta

Startkommentar

Team Tjomsland gir deg ukentlige kommentarer på startende hester!

Våre vurderinger

Richard følger alle hestene og løpene og gir deg kommentarer på løpene som ligger foran.

Våre vurderinger

Her finner du kommentarer til våre starthester både i Norge og Sverige.
24.6.2022
Løpsnummer:
2

Ksar

Bane:
Hagmyren
Ksar holdt farten sin på en OK tid bak i feltet sist. Har på papiret en overkommelig oppgave, men han må vise seg fra en litt bedre side dersom jeg skal ha full tiltro til ham. Outsider. Ingen planlagte endringer.
24.6.2022
Løpsnummer:
5

Brageson

Bane:
Hagmyren
Brageson var strålende fra tet nok en gang i Bollnäs sist. Her har han trukket et perfekt startspor og har veldig fine forutsetninger - det skal bli spennende å se hva han kan på en sprint. Normalt sett en topp vinnersjanse. Ingen planlagte endringer.
24.6.2022
Løpsnummer:
8

Höstbo Wille

Bane:
Hagmyren
Höstbo Wille stod på veldig bra helt inn til mål sist og viste god form. Står fint til på strek her, men det jakter gode hester fra tillegg. Liten outsider. Ingen planlagte endringer.
24.6.2022
Løpsnummer:
8

Tangen Ternar

Bane:
Hagmyren
Tangen Ternar holdt OK fra tet sist. Er han tilbake på nivået han viste i løpene i mai kjemper han langt fremme her. Ingen planlagte endringer.
25.6.2022
Løpsnummer:
4

Ros Borken

Bane:
Skellefteå
Ros Borken var strålende til seier fra dødens sist, og har fungert svært godt med skoløs balanse og i amerikanervogn. Denne gang er det voltestart og vi bytter tilbake til vanlig sulky, men han går fortsatt uten sko rundt om. Jeg har respekt for hester som Wolt og Solhöjdens Drake, men de skal stå tidlig opp for å rå på Ros Borken om han presterer som i sine to siste løp.
25.6.2022
Løpsnummer:
10

Grisleprinsen G.L.

Bane:
Skellefteå
Grisleprinsen G.L. hadde krefter spart da galoppen kom inn på oppløpet i årsdebuten. Han vant samme løp på en sterk tid i fjor og kan være en luring. Den gang hentet han 20 meter på Tangen Frikk som han her står 20 meter foran. Gikk skoløs rundt om sist, kommer ut med sko bak denne gangen.
25.6.2022
Løpsnummer:
10

Tangen Frikk

Bane:
Skellefteå
Tangen Frikk tapte mye fra start sist, men avsluttet tross alt bra. Elsker distansen og har vokst seg inn i klassen rett under eliten siden tilsvarende løp i fjor. Feilfritt er han fort en vinner i et slikt løp. Gikk skoløs bak sist, kommer ut med sko rundt om her.