Bilde av hesten Grude jenta

Startkommentar

Team Tjomsland gir deg ukentlige kommentarer på startende hester!

Våre vurderinger

Richard følger alle hestene og løpene og gir deg kommentarer på løpene som ligger foran.

Våre vurderinger

Her finner du kommentarer til våre starthester i Norge.
3.10.2023
Løpsnummer:
1

Bjønnum Argr

Bane:
Sørlandet
Bjørnnum Argr stod på veldig fint til mål sist og travet 1.26,5 de siste 800 meterne i tredjespor. Han er pigg og fin i trening om dagen, og det hviler alltid et lite outsiderpreg over ham. Ingen planlagte endringer.
3.10.2023
Løpsnummer:
1

Ingprins

Bane:
Sørlandet
Ingprins har trent fint en periode her hjemme nå etter at han ikke fungerte som best på slutten av Sverige-oppholdet. Han besitter fin kapasitet og får stå som en outsider i comebacket. Ingen planlagte endringer.
3.10.2023
Løpsnummer:
3

Arvaker Ess

Bane:
Sørlandet
Arvaker Ess er en fin liten hest som gikk et fint prøveløp. Han er ikke av de enkleste å kjøre da det er litt passgang i ham. Feilfritt kan han rundt prøveløpstiden, kanskje et knepp bedre.
4.10.2023
Løpsnummer:
5

Nordsjø Balder

Bane:
Sørlandet
Nordsjø Balder leverte et strålende løp til seier etter galopp sist. Møter en solid konkurrent i Kringelandisak, og i feilfrie utgaver er det trolig disse to som gjør opp om seieren. Ingen planlagte endringer.
6.10.2023
Løpsnummer:
2

Garli Andrea

Bane:
Momarken
Garli Andrea surnet litt til slutt i det tøffe tempoet i Hoppekriteriet. Hun har vist fin utvikling gjennom sommeren og høsten, men har trukket et kjedelig spor her. Kan hente seg en fin premie. Ingen planlagte endringer.
7.10.2023
Løpsnummer:
3

Tangen Tone

Bane:
Bjerke
Tangen Tone var råsterk til seier etter et tungt løpsopplegg på Biri. Her er forutsetningene på papiret veldig riktige, og jeg har god tro på min hest. Ingen planlagte endringer, sko rundt om og amerikanervogn.